BMWpoweredkitcars.com

Het adres voor goed sturende, probleemloze sportwagens

 

Misschien wel de meest spraakmakende auto aller tijden, de AC Cobra.

Een originele is NIET te betalen en er zijn in de afgelopen decennia veel kitcars van dit model verschenen, sommigen van goede kwaliteit, sommigen van zeer matige kwaliteit.

Veelal gemotoriseerd met een dikke Rover of Amerikaans V-8 blok, klinkt mooi, zuipt als een ketter, heeft een hele aparte gewichtsverdeling, gaat niet goed een bocht om en is niet voorzien van hedendaagse gebruiksgemakken en veiligheids-voorzieningen.
De meeste Cobra's hebben ook geen dak en zijramen waardoor de dagelijkse bruikbaarheid behoorlijk beperkt wordt.
Prijzen varieerend van 15-80.000 euro
Bouwtijden in de regel tussen de 800 en 1000 uur.


Hoe anders is dat bij ons model:
Alle BMW Z-3 modellen zijn voorzien van airbags, ABS, rolbeugels, stuur- en rem-bekrachtiging, goede, waterdichte, vaak electrisch te openen cabriokap, centrale vergrendeling, electrische ramen, een goede kachel, etc, etc. 

Wij bouwen de auto voor U op met alle verlichting werkend, het enige wat U nog rest is de kleur bepalen en eventueel welke accessoires u op de auto als extra wilt.

U geeft daarbij vooraf aan welke motorisering U wenst en wij zoeken een passend exemplaar, of U levert bij ons uw eigen of zelf aangeschafte Z-3 aan.

Afhankelijk van de gekozen donor kunt u al wegrijden in uw Z-3 Kobra vanaf 9900 euro (incl Donorauto)

Levert U zelf een Z-3 aan dan rijdt U weg vanaf 6750 euro !

Voor donorauto's van 1996 en 1997 geldt dat we het gebouwde voertuig laten omkeuren/homologeren bij de RDW zodat hij als BMW Erjee Kobra in het kentekenregister staat!

 

                                   Zo wordt de auto aan U afgeleverd, uiteraard kunnen 

                                            we hem ook in de gewenste kleur voor U spuiten

 

 

                                                    Het eindresultaat kan er dan zo uitzien....!

 

BMWpoweredkitcars.com is een onderdeel van Erjee Salesconcepts.

KVK inschrijving onder nummer 50955640 te Rotterdam

 

Geen enkel vergelijk met een originele AC Cobra en/of Ferrari 250SWB is van toepassing, daar het hier een aftermarket product betreft dat geplaatst wordt op een bestaande automobiel.  Voor donorauto's van 1996 en 1997 geldt dat we het gebouwde voertuig laten omkeuren/homologeren bij de RDW zodat hij als BMW Erjee Kobra/250 GT in het kentekenregister staat!